﻿<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Addictive Fishing Forum / Addictive Fishing / General Fishing Information  / Tampa Bay Fishing / Latest Posts</title><generator>InstantForum.NET v4.1.4</generator><description>Addictive Fishing Forum</description><link>http://www.addictivefishing.com/forum/</link><webMaster>forumadmin@addictivefishing.com</webMaster><lastBuildDate>Tue, 02 Dec 2008 23:27:06 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: Tampa Bay Fishing</title><link>http://www.addictivefishing.com/forum/Topic6052-9-1.aspx</link><description>No Way ! Whats your name ? Ya know I remember most of the fishin people that had to do road crew with me ..lol&lt;/P&gt;&lt;P&gt; The snapper have been thick around the reefs lately, been hearin that people can limit out in an hour! </description><pubDate>Sat, 09 Sep 2006 01:03:34 GMT</pubDate><dc:creator>FlatsKracker</dc:creator></item><item><title>RE: Tampa Bay Fishing</title><link>http://www.addictivefishing.com/forum/Topic6052-9-1.aspx</link><description>Thanks LT. You prob on't remember but I "served" some time you a couple months ago. We're gonna give it a try tomorrow around egmont and the skyway and see what happens. Will let everyone know how we make out..</description><pubDate>Fri, 08 Sep 2006 16:06:13 GMT</pubDate><dc:creator>snapperslapper411</dc:creator></item><item><title>RE: Tampa Bay Fishing</title><link>http://www.addictivefishing.com/forum/Topic6052-9-1.aspx</link><description>&lt;TABLE border=1&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;12/21/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;EGMONT KEY REEF (BAY),#25&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2735.01&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8244.52&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  18&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;12/7/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;EGMONT KEY REEF (BAY),#24&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2735.09&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8244.58&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  18&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;12/4/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;EGMONT KEY REEF (BAY),#23&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2735.08&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8244.54&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  18&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;11/27/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;EGMONT KEY REEF (BAY),#22&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2735.07&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8244.68&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  18&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;11/26/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;PORT MANATEE REEF (BAY)&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2739.8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8234.78&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  19&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;11/14/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;PORT MANATEE REEF (BAY)&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2739.83&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8234.67&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  19&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;11/6/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;PORT MANATEE REEF (BAY)&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2739.75&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8234.82&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  19&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;11/2/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BAHIA BEACH REEF (BAY) #2&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2744.93&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8230.96&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  19&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  DGPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;10/25/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;PORT MANATEE REEF (BAY)&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2739.79&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8234.8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  19&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;10/19/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;PORT MANATEE REEF (BAY)&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2739.83&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8234.8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  19&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;10/16/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;EGMONT KEY REEF (BAY),#16&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2735.07&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8244.55&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  18&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;10/12/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;EGMONT KEY REEF (BAY),#15&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2735.08&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8244.59&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  18&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;10/8/2001&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;EGMONT KEY REEF (BAY),#14&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;BRIDGE SPANS&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;    &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; &lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;2735.04&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt; 8244.6&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  18&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  8&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;  GPS&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;P&gt; All of these should be holding alot of snapper action right now , use small shrimp or pinfish&lt;/P&gt;&lt;P&gt; I have heard the grouper are around the channel edges also from Port Manatee south</description><pubDate>Thu, 07 Sep 2006 20:45:10 GMT</pubDate><dc:creator>FlatsKracker</dc:creator></item><item><title>RE: Tampa Bay Fishing</title><link>http://www.addictivefishing.com/forum/Topic6052-9-1.aspx</link><description>&lt;FONT face="Comic Sans MS" size=3&gt;Welcome to the forum and good luck with that!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT face="Comic Sans MS" size=3&gt;&lt;/FONT&gt; &lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT face="Comic Sans MS" size=3&gt;&lt;/FONT&gt; </description><pubDate>Thu, 07 Sep 2006 14:47:25 GMT</pubDate><dc:creator>fishndbridge</dc:creator></item><item><title>Tampa Bay Fishing</title><link>http://www.addictivefishing.com/forum/Topic6052-9-1.aspx</link><description>Hi everyone, &lt;P&gt; My buddy is driving over from the Vero Beach this weekend with his boat and its my job to put some fish in the box once he gets here. I'm somewhat familiar with the water, but usually pier fish and haven't ever taken a boat around here so I don't have any numbers or anything. We're lookin for some grouper and snapper so any help would be appreciated. Either post here or shoot me an e-mail at &lt;A href="mailto:Jscagnelli@verizon.net"&gt;&lt;U&gt;&lt;FONT color=#0000ff&gt;Jscagnelli@verizon.net&lt;/FONT&gt;&lt;/U&gt;&lt;/A&gt;. Thanks for any help you can offer.</description><pubDate>Thu, 07 Sep 2006 10:54:31 GMT</pubDate><dc:creator>snapperslapper411</dc:creator></item></channel></rss>